Hirdetés

Az Origin PC laptopba ültette az Intel 10-magos processzorát



|

A Core i9-10900KF akár 5,3 GHz-en düböröghet az Origin PC EON17-X laptopban, de persze nem is a pénztárcabarát kategóriában indul a szörnyeteg.

Hirdetés

Az Intel útjára indította az új, tizedik-generációs Core processzorait, az Origin PC pedig úgy gondolta, hogy a 10-magos Core i9-10900KF-et jó ötlet belepakolni egy laptopba, konkrétan a frissített EON17-X és NS-17 modellekbe. A 10-magos, 20-szálas chip így akár 5,3 GHz-en is képes dübörögni, minden maggal 4,9 GHz a maximum. A CPU iGPU-val nem rendelkezik, de aggódni azért nem kell, egy Max-P konfigurációs GeForce RTX 2080 Super felel a képi megjelenítésért, teljesítményre optimalizálva. 

Hirdetés

A 17,3 hüvelykes kijelző támogatja a G-Syncet, ha 1080p felbontásút választunk, akkor 144 vagy 240 Hz-es lehet, ha 4K-s panelt szeretnénk, akkor csak 60 Hz-es. Ez utóbbit a teljes Adobe RGB színskála miatt főleg tartalomgyártóknak ajánlják. 

A szörnyetegbe akár 8 TB tárhely és 64 GB RAM is fér, de hamarosan 128 GB RAM-ot is lehet kérni. Van Thunderbolt 3, USB 3.2, USB-C, mini-DisplayPort, HDMI, Ethernet, microSD-foglalat, Creative Sound Blaster Atlas és Super X-Fi technológia, illetve jackcsatlakozó. Tőlünk jóval nyugatabbra 2599 dollárért lehet beszerezni a szörnyeteget, ami a csúcskategóriás asztali teljesítmény mellett természetesen karácsonyfává is változtatható az RGB billentyűzettel. Ha valaki esetleg gondolkodás nélkül rendelne egyet, mert rászakadt a takarékszövetkezet, akár minket is megdobhatna vele, tudnánk hová rakni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.