Hirdetés

Az RTX 3060-nál jobb teljesítményt kínál az Intel Arc A770-es videokártyája



|

Ár-érték arányban a jelek szerint lepipálja majd az Nvidia népkártyáját.

Hirdetés

Az Intel végre hivatalos teljesítményadatokat is közölt az Alchemist széria zászlóshajójáról, az Arc A770-ről, amit az Nvidia alsó-középkategóriás kártyája, az RTX 3060 ellen küldenek ringbe. A két hardvert több mint egy tucat játékban hasonlították össze, 1080p felbontásban, méghozzá valós idejű sugárkövetéssel.

A legfrissebb benchmarkok alapján az Arc A770 átlagosan 14%-kal erősebb teljesítményt nyújt, mint az RTX 3060, és 10%-kal jobbat, mint a kékek korábban bemutatott A750-es modellje. A 17 tesztelt játékból csak 4-ben győzedelmeskedett az RTX 3060, így ebben a kategóriában akár népszerűvé is válhat az Intel új modellje, ha árban a zöldek 400 dolláros MSRP-je alá tudnak menni, miközben kétszer annyi VRAM-ot szerelnek a videokártyára.

Hirdetés

Vizuális segítség is készült az eredmények bemutatásához:

Emellett nyilvánosságra hozták az XeSS + Ray Tracing benchmarkokat is. Az Intel felskálázási mechanikáját Performance és Balance módban tesztelték 1440p-s felbontásban.

Ti mit gondoltok? Ez elég a sikerhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.