Hirdetés

Az RX Vega eltemeti a CrossFire-t



|

Az AMD végzett a CrossFire-konfigurációkkal, a támogatás fokozatosan megszűnik.

Hirdetés

A jelentések szerint az AMD fokozatosan megszünteti a multi-GPU-s technológiák támogatását és reklámját, ezáltal a CrossFire feledésbe merül. 

Hirdetés

Az AMD az olyan nyílt szabványokról is letesz, mint a DirectX 12 natív multi-GPU. A cég egyik képviselője a GamersNexusnak erősítette meg, hogy az új Radeon RX Vega videokártyák bár támogatják a CrossFire-t, a vállalat nem fordít majd komolyabb erőforrásokat ennek reklámozására és támogatására. 

Ezzel az AMD követi a trendeket, hiszen az ágazat folyamatosan távolodik a multi-GPU-s konfigurációktól - az NVIDIA SLI-s befektetései is igen lecsökkentek. 

Természetesen ez többé-kevésbé megerősíti azt is, hogy az AMD nem épít majd olyan Radeon RX szériás fogyasztói videokártyát, amelyben két Vega 10 GPU van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.