Hirdetés

Az új RTX 2060 még a vártnál is erősebb lehet



|

Már az Nvidia is elismerte a létezését, és egyre többet hallunk arról, mit fog kínálni a 12 GB-os változat.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben többször is pletykálták már, hogy az Nvidia felturbózott változatban teszi újra elérhetővé egyik korábbi videokártyáját. Ez a 12 GB-os GeForce RTX 2060, ami még az év vége előtt befuthat, és olyannyira biztos a létezése, hogy a 497.07-es WHQL driver újdonságai között is említik a támogatását.

Azt azonban, hogy pontosan mit fog tudni, még csak pletykák alapján sejthetjük.

Hirdetés

A VideoCardz három különböző forrásra támaszkodva azt állította, hogy az új RTX 2060 egészen pontosan 2176 CUDA-maggal rendelkezik majd, aminek köszönhetően akár még a SUPER modellel is felveheti a versenyt. Az eredeti 2060-nak 1920 ilyen magja van, tehát ez egyértelműen előrelépés lehet. Emellett 184 wattos TDP-je lehet az új kártyának, ami a jelek szerint eléggé hasonlít majd a régi 2060 SUPER-hez.

Egy korábbi hír szerint egyébként december 7-én mutatkozhat be a megújult RTX 2060, szóval lehet, hogy hamarosan kiderül, mennyire igazak ezek a pletykák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.