Hirdetés

Batman-kiadás érkezhet az ASUS bivalyerős gamer mobiljából



|

Egy közismert szivárogtató árulkodott az ASUS ROG Phone 6 Batman Edition érkezéséről.

Hirdetés

Az ASUS még júliusban mutatta be a gamer mobiljai legújabb generációját a ROG Phone 6 és a ROG Phone 6 Pro képében, amelyek a saját tesztünkön is bizonyították, hogy nem okoznak csalódást a telefonos játékosoknak.

A tajvani gyártó néhány napja közölte, hogy szeptember 19-én leleplezi a készülék 6D Ultimate nevű változatát, amely a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 helyett már a MediaTek Dimensity 9000+ CPU-t használja, még komolyabb teljesítményt ígérve. A jelek szerint azonban az alap ROG Phone 6 kínálatát is tovább bővíti az ASUS, méghozzá egy Batman-témájú kiadással.

Hirdetés

Erről a közismert szivárogtató Evan Blass számolt be, szokásához híven a 91mobiles felületén, ahol egy rendert is megosztott az állítólagos ROG Phone 6 Batban Editionről. Blass úgy tudja, hogy a készülék elsősorban szoftveres úton tiszteleg majd a DC Comics köpenyes igazságosztója előtt, például "egyedi témákkal és skinekkel".

Arra vonatkozóan a szivárogtatónak sincs információja, hogy mikor és milyen áron futhat be a készülék, ahogy a hivatalos leleplezés dátuma sem derült ki a kurtára szabott posztból. A szeptember 19-én esedékes ROG Phone 6D Ultimate-bejelentés tükrében azonban elképzelhető, hogy a Batman-kiadást is akkor villantják meg, már ha valóban érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.