Hirdetés

Beépített vízmértékekkel érkezik ez a különleges GeForce RTX 4090



|

Nem mondhatjuk, hogy a gyártó nem tesz meg mindent a PC-építők kényelméért.

Hirdetés

A nyers teljesítményt nézve az Nvidia kitett magáért a nemrég piacra dobott új csúcskártyájával, a GeForce RTX 4090-nel, az AD102 GPU-val felszerelt hardver elképesztő teljesítményéhez viszont jókora méret is társul, a zöldek gyári variánsa még az Xbox Series X konzolnál is nagyobbra sikeredett.

Egy ilyen szörnyetegnél pedig már fokozottan fennáll a belógás veszélye, amit leginkább az egyre pofásabb tartókonzolokkal korrigálhatunk, most viszont itt egy egészen egyedi RTX 4090, amely vízmértékekkel is segíti a tökéletes elhelyezést.  

Hirdetés

A SHELI 51RISC néven futó kártya nem egy, hanem rögtön két beépített vízmértéket is kínál, így garantáltan látni fogjuk, ha a vas nem hibátlanul áll a helyén. Az egyébként egész mutatós, katonai felszereléseket idéző olívazöld tokozásba burkolt GPU-t csak Kínában árulják, de az AliExpressen akár mi is lecsaphatunk rá, potom 1,37 millió forintért, egy hónapos szállítási határidővel.

Maga a kártya már-már kompaktnak mondható a többi RTX 4090 dizájnhoz képest, mivel a leírás alapján csak 3 slotot foglal, míg az Nvidia és a gyártópartnerek jellemzően 3,5-4 slotos kialakításokkal házalnak. Mindettől eltekintve viszont nincs meglepetés, 12 + 4 pines csatlakozót kapunk a standard, 450 W-os fogyasztással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.