Hirdetés

Belépőszintű gameregérrel újított a Razer



|

Természetesen nem hiányzik az RGB-s világítás az Abyssus Essential egérről.

Hirdetés

A Razer új gameregérrel jelentkezett, ami azért mégsem teljesen új. A belépőkategóriás rágcsáló Kínában egy ideje már elérhető volt, Jugan néven. Innentől kezdve azonban globálisan is vihető, Razer Abyssus Essential néven. 

Hirdetés

A belépőkategóriás egér kétkezes kialakítással rendelkezik, illetve 7200 DPI-s optikai szenzor és három darab programozható Razer Hyperesponse gomb jellemzi. Ezek legalább 10 millió kattintást bírnak ki. 

A periféria kompatibilis továbbá a Razer Synapse 3 szoftverrel is. A program nem csak a Hyperesponse gombok konfigurálását teszi lehetővé, de a Razer Chroma RGB-s elemek fölötti irányítást is garantálja (hiszen ha gameregér, akkor világít is...). Természetesen ezúttal is akár 16,8 millió színből lehet válogatni. 

A Razer Abyssus Essential vételára 49,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.