Hirdetés

Bemutatta első QD-OLED monitorszörnyetegét az MSI



|

Az MSI újdonsága komoly riválisa lehet a Samsung és az Alienware népszerű képernyőinek.

Hirdetés

Sajnos egyelőre még nem valószínű, hogy a Quantum Dotot és OLED-et használó monitorok letaszítják a trónról a jól bejáratott IPS/TN/VA típusú paneleket használó társaikat, de az egyértelműen jó jel, hogy - elég drágán - lehet már kapni ilyen modelleket is.

Az idei Computex során az MSI be is mutatta első olyan monitorját, ami egyszerre hozza el nekünk a QD és az OLED előnyeit, ráadásul más területeken is szuperálhat.

Hirdetés

A QD-OLED paneles, hajlított MSI MEG 342C egy 34 hüvelykes, 3440x1440-es felbontással rendelkező monstrum, ami 175 Hz-es képfrissítési aránnyal és 1800-as rádiusszal rendelkezik. Emellett 1000 nites maximális fényereje van, támogatja a FreeSync Premium Prót és a VESA DisplayHDR 400 True Blacket. Már ezek alapján is kiváló választás lehet a cucc egy ütős gamer PC mellé, szóval a 0,1-es GtG-s válaszidő tényleg csak hab a tortán.

Néhány fontos specifikációt egyelőre eltitkolt az MSI, de azt elárulta, hogy a monitor beépített processzorral rendelkezik, amit egy okostelefonnal távolról is kezelhetünk, és még színes világítást is kapott. Illetve az is kiderült, hogy Human Machine Interface 2.0-val rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a menüt egy külső eszköz segítségével kezelhessük.

Azt még nem tudni, hogy milyen áron és mikor lesz kapható ez a szörny, de a hasonló tudású Alienware AW3423DW 1300 dollár körül mozog, szóval várhatóan az MSI modellje sem lesz kevesebb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.