Hirdetés

Beválhat az AeroCool Klaw, ha menő gépházat keresel



|

Az AeroCool legújabb midi tornyának RGB-s világítási rendszere karmolásnyomokat mintáz.

Hirdetés

Az AeroCool mottója, hogy legyél Cool, legyél AeroCool. Ebben segíthet, ha az új asztali gépházadnak a gyártó legújabb, Klaw nevű midi tornyát választod. Ebben három vertikális RGB LED-es csík adja a dizájn központi részét. 

Hirdetés

Az RGB-s elemek a karmolás mintáját idézik. A 228 x 461 x 445,5 milliméteres ház elég széles, emellett pedig akár 37 centiméter hosszú videokártyát és 16,4 centiméter magas processzorhűtőt is befogad. Az extra széles kialakításnak hála az alaplapi tálca mögött 23 milliméteres hely van. 

A belső felosztás megszokott elrendezést mutat, az alsó szekció szinte teljesen zárt. Négy darab 2,5 hüvelykes meghajtónak van hely (mindkét oldalra kettő-kettő jut), illetve két 3,5 hüvelykes meghajtó is beépíthető. Ez utóbbiak a 2,5 hüvelykes eszközöket is támogatják. 

Az RGB LED-es világítási rendszer okos, egy kontrollerlapkán keresztül csatlakozik az alaplaphoz. ARGB módban az alaplap világítását vezérlő szoftver segítségével a ház fényei is irányíthatóak. A szellőzésről elöl három darab 120 vagy két darab 140 milliméteres ventilátor gondoskodik, felülre kettő 120 vagy 140 milliméteres, hátulra egy 120 milliméteres jut. Sajnos a vételárról nem beszélt az AeroCool. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.