Hirdetés

Előfizetés mellé ajánljuk: Bitdefender Internet Security 2020



|

Kiválóan szerepel a víruslaborok tesztjein a Bitdefender védelmi csomagja, ami hatékony megelőzési technikákkal óv a bajtól, emellett egyszerűen használható, és van néhány okos trükkje is.

Hirdetés

Minden felhasználó életében komoly döntés, amikor elhatározza, melyik védelmi szoftverre bízza számítógépét és az azon tárolt összes személyes adatát. A legfontosabb választási szempont természetesen a megbízhatóság és a minden részletre kiterjedő, áthatolhatatlan védelem. A Bitdefender ebben kiemelkedő.

A slágerlista élén

Szinte bármelyik független vírusvédelmi labor tesztjéről legyen szó, a Bitdefender mindig az élbolyban végez. Ez már évek óta változatlan, és jól mutatja a program aktív védelmi vonalának fejlettségét. A Bitdefender nem csupán egy hagyományos értelemben vett internet security-csomag: a folyamatosan aktív vírusirtó és az intelligens tűzfal, valamint SPAM-szűrő mellett számos egyéb, hasznos modullal szerelték fel.

Az egyik legfontosabb ezek közül a zsarolóvírusok elleni védelem. Amikor a program gyanús viselkedésű kódot észlel, azonnal zárolja a hozzáférést a fájlrendszerhez, így megakadályozza dokumentumaid, rendszerfájljaid titkosítását. Az ismert sérülékenységet tartalmazó programkódokat is képes megfogni.

Bár forradalmi újdonságokat, nagy változást nem hozott az új verzió, a komplett védelmi vonalat nyújtó Bitdefender Internet Security 2020 számos funkciót kínál, ezért a kezdőlapon tippekkel, aktuális információkkal találkozhatsz. Emellett felugró ablakokban is tájékoztat például arról, ha WPA2-vel titkosított Wi-Fi-hálózatod jelszava gyenge. Ez hasznos információ, de mivel minden kapcsolódáskor jelzi, idővel zavaróvá válhat.

Proaktív védelem

A Bitdefender rendkívül szimpatikus tulajdonsága, hogy számos megelőzési funkciót kínál, például jelszókezelőt, fájlszéfet a kiemelten fontos adataid számára, automatikus VPN-t, géphasználathoz alkalmazkodó profilkezelést, komplett webkamera- és mikrofonblokkolást, nyomkövetés elleni védelmet és a Safepayt.

Hirdetés

Ez utóbbi a biztonságos netbankolást segíti azáltal, hogy banki oldalakat automatikusan egy védett, sandboxban futó, egyedi böngészőben nyit meg, amihez sem képmentő, sem leütésfigyelő program nem férhet hozzá. A Bitdefender kezelőfelületének kiismeréséhez kell egy kis idő, néhány modulra még ráférne némi finomhangolás, de összességében az egyik legkomplexebb védelmi csomag, amely bizonyítottan hatékony védelmet kínál a legtöbb veszély ellen.

A Bitdefender legfőbb funkciói

1 Aktív védelem: Az aktív védelmi vonal több elemből áll. A vírusirtó mellett tűzfal, zsarolóvírus elleni védelem és SPAM-szűrő is van a Bitdfenderben. A program a Wi-Fi-kapcsolat és a programok sérülékenységét is figyeli, és riaszt, ha ismert hibát észlel.

2 Totális adatvédelem: Hasznos az akár eszközökön átívelő jelszókezelő és a webkamera-, valamint mikrofon-hozzáférések blokkolásának lehetősége. Ezenkívül aktiválhatsz titkosított fájlkonténert, szülői felügyeletet, és a weblapok nyomkövetését is tilthatod.

3 Safepay: Anyagi károd származhat abból, ha netbankoláskor nincs megfelelő védelmed. A Safepay hatékony és könnyen használható modul, amely teljesen automatikusan minden banki oldalt biztonságos környezetben nyit meg, kizárva az adatlopás esélyét.

4 Aktív értesítések: Felugró értesítést kapsz minden fontos biztonsági eseményről, de a program főablakában visszamenőleg is megnézheted az összes riasztást. Az aktív bejegyzésekben rögtön eléred a lehetséges műveleteket, hogy azonnal elháríthasd a problémát.

5 Profilok: A Bitdefender automatikusan - például programfuttatáshoz kötve - felismeri, hogy milyen feladatot végzel számítógépeden, és aktiválja a megfelelő profilt. Ezeket személyre is szabhatod, hogy semmi se zavarjon játék, munka vagy filmnézés közben.

6 Automatikus VPN: A Bitdefender érzékeli, ha nem biztonságos Wi-Fi-hálózatra kapcsolódsz, és képes automatikusan VPN-kapcsolatot aktiválni saját hálózatán keresztül. Az ingyenes csomag napi 200 MB forgalmat tartalmaz.

 

A többféle megoldás közül a Bitdefender Internet Security a középső csomagot jelenti. A Total Security változatban hasznos segédalkalmazások is találhatók, ha pedig az egész család sok-sok eszközét szeretnéd biztosítani, a Family Packet neked találták ki.

Szimpatikus a Bitdefender Internet Security? Év végi előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron beszerezheted a világ egyik legjobb végpontvédelmének egy éves licencét, ráadásul a Windows 10 Pro OEM kiadását, a WonderFox rippelőjét és Gold csomagunkkal az Alfawise okos hálózati csatlakozóját is bezsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Security Check Required

null

Adatok:

- vírusirtó, tűzfal, SPAM-szűrő
- titkosított mappák, Safepay, zsarolóvírus elleni védelem
- sérülékenységvizsgálat
- program- és Windows-frissítés-figyelő
- jelszókezelő
- VPN (200 MB/nap ingyen)
- szülői felügyelet
- nyomkövetés-blokkoló, webkamera- és mikrofonkorlátozás
- profilkezelés
- Windows 8/8.1/10-támogatás
- Forgalmazó: biztributor
- Web: bitdefender.com
- Ár: 17 990 forint (1 év/ 3 eszköz); a PCW előfizetői számára 1 évig ingyenes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.