Hirdetés

Borzalmasan fest az MI által megtervezett PlayStation 6, az új Xbox és a Nintendo Switch utódja sem járt jobban



|

Az egyébként egész tehetséges Midjourney csúnyán elbánt a PlayStationnel, az Xboxsszal és a Nintendo Switchcsel.

Hirdetés

A jelenleg béta verzióban elérhető Midjourney mesterséges intelligencia platform az OpenAI által gondozott DALL-E 2-höz hasonlóan szöveges parancsok alapján hoz létre különböző témákban generált képeket, méghozzá nem is rossz eredménnyel.

A Discordon futó MI korábban megálmodta az emberiség utolsó szelfijeit, ételként gondolta újra a Naprendszer bolygóit és még egy művészeti versenyt is megnyert, amiből egész nagy felháborodás kerekedett. Az algoritmus a Protect Your Bubble biztosítási cég utasítására nemrég a következő generációs konzolok dizájnját próbálta megtippelni, ezúttal viszont valószínűleg nem fog díjakat bezsebelni az eredménnyel.

Hirdetés

A Midjourney által felskiccelt PlayStation 6, Xbox Series 6 (!) és Nintendo Switch 2 ugyanis finoman szólva sem az ipari formatervezés csúcsteljesítményei, de az MI legalább a hangulatot eltalálta, amit a Sony, a Microsoft és a Nintendo jelenlegi konzoljai is közvetítenek. Maguk a konzolok talán még elfogadhatóak, a furcsa gombkiosztással sokkoló kontrollerek viszont félresikerült, olvadásnak indult születésnapi tortákra emlékeztetnek.

A jelenlegi tudásunk alapján persze szerencsére nem fenyeget az a veszély, hogy a 10. konzolgenerációt már a mesterséges intelligencia álmodja meg, de ki tudja, addig még sok víz lefolyik a Dunán, hiszen egyelőre csak a 9. generáció első állomásánál járunk. A pletykák ugyanakkor már a ráncfelvarrásokról szólnak, legalábbis a PlayStation 5 esetében, amely jövőre egy lecsatolható lemezolvasós gépként születhet újjá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.