Hirdetés

Bosszúállók-kiadásban is vannak már Intel processzorok



|

Alapvetően a látványos csomagolást kell megcsodálni, a játék nem jár a spéci, Bosszúállók-kiadású Intel processzorokhoz.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre több KA jelzős Intel processzor bukkant fel a kereskedőknél, ezek elvileg különleges, Bosszúállók-kiadású modellek. Az Intel végül a Twitteren hivatalosan is megerősítette a Marvellel való együttműködését, az asztali Core processzorokból tehát itt a Avengers Collector's Edition. Azt sajnos már nem közölte az Intel, hogy melyik chipeknél lesz elérhető ilyen verzió, és az sem tiszta, hogy meddig tart a promóció. 

Hirdetés

Az viszont kiderült már most, hogy az új Bosszúállók játék nem csapják hozzá a processzorokhoz, elvileg extra játékbéli hőskinézetek is járnak ehhez a pakkhoz.

Erről a doboz bal alsó sarkában is tájékoztatják a vevőket egy felirattal. A játék egyébként szeptember 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és a Google Stadiára, később pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is. Eredetileg májusban érkezett volna. 

A kereskedők adatbázisai alapján Bosszúállók-verzió biztosan lesz a Core i9-10850KA, Core i9-10900KA, Core i7-10700KA és Core i5-10600KA modellekből. A specifikációk egyeznek a normál modellekével, így igazából csak a különleges csomagolás az extra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.