Hirdetés

Gamer bútorok, gyönyörű házak, brutális alaplap várt a Casekingnél



|

A Computex kiállításról még jó pár érdekes emléket hoztunk haza, többek között olyan eszközökkel, amelyeket minél előbb szeretnénk tesztlaborunkban is kipróbálni. Ezek közül szemezgetünk most.

Hirdetés

A Computex 2019 kiállításon a Caseking standján huppantunk bele a Nitro gamer székeibe. Azoknak ajánlják, akik sok időt töltenek a számítógép előtt és ezt szeretnék egyrészt minél kényelmesebben, másrészt minél egészségesebben tenni. A kínálat szó szerint kifejezetten színes, ugyanis egy csomó szín- és minta-variációban érhetők el az újdonságok. A piros-fekete és fehér-fekete és mindenféle-rikító-szín-fekete kombinációk mellett például láttunk terepszínű változatot is (azt mondjuk ne kérdezzétek, hova tudunk ezzel elrejtőzni egy szobában).

Hirdetés

A Nitro azonban nem csak székekkel, de asztallal is készül: a Nitro Concepts Desk D16E nem csak abban különleges, hogy ívelt dizájnja mellett a teljes asztallapra kiterjedő egérpad jellegű felületkezelést kapott. Egy motor és két irányváltó segítségével könnyen lesüllyeszthetjük vagy megemelhetjük, akár olyan magasságig is, hogy állva használhassuk a rajta elhelyezett gépeket. Ezzel is elősegíthetői az, hogy ne roggyanjon meg az emberek háta a folyamatos ücsörgéstől - a munkát vagy a játékot naponta párszor tíz percig állva is lehet folytatni, a váltás pedig mindössze pár másodpercet vesz igénybe.

A Noblechairs márka is kapott jó néhány új modellt, amelyek leginkább a borításukban különböznek az eddigiektől, akadt például egy olyan PVC alapú bevonat, ami megszólalásig hasonlít a valódi bőrre, viszont jóval kevésbé sérülékeny és nagyon könnyen tisztítható. Az autós játékok szerelmesei pedig az AMG Petronas Motorsport logójával díszített, fehérrel és zölddel varrott székben képzelhetik magukat a pályára. Egy kis ízelítőt videón is tudunk mutatni, ebben az összeállításban a QNAP és a Gigabyte standok mellett néztünk el a Caseking felé, ahol Marci boldogan pihent egyet a fent említett Petronas-székben.

A Kolink ismét több tucat PC-házat állított ki, melyek között voltak visszafogottan elegánsak, de találtunk olyan ffuturisztikus, félig döntött modellt is, amely a Big Chungus névre hallgatott, elöl négy nagy RGB ventilátor fújta bele a levegőt, hátul pedig egy további társuk pörgette kifelé a meleget.

Szintén azonnal feltűnt a Lianli márkanév alatt futó, Der Bauer Dynamic Pulse System névre keresztelt modell, ahol misztikus türkiz fényben pompázó ventilátorok és vízhűtés-csövek egyvelege látható a plexi borítás alatt - ezzel végre egy kicsit értelmet adva az RGB őrületnek. Nem kell mindennek a világ összes színében pompáznia egyszerre, lehet ezt így is, markáns darab.

Az 8PACK Hyper Vortex rendszere sem apróholmi, és szerencsére itt is minden egyszínű, stílusos - erről látható egy részlet a cikk nyitóképén is. A ház sötétkék megvilágítása és az ehhez passzoló hűtőcsövek sötét eleganciát árasztanak (aki egy ilyen gépen játszik valamilyen Star Wars játékot, gyanúnk szerint nem a jedik oldalán harcol majd).

Szintén "sötét módba" kapcsolt az EVGA legújabb alaplapjával: az SR-3 Dark LGA 3647 nem csak a feketére alapozó dizájnjával tűnik ki a csillogó-villogó mezőnyből, de ez az első olyan mainstream kategóriás alaplap, amely a munkaállomások LGA 3647 foglalatát hozza össze az E-ATX formátummal. A jelenlegi versenytárs megoldások mind a nagyobb EEB formátumot használják, ami bizony nem fér el a hagyományos házakban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.