Hirdetés

RGB-s HyperX memóriák érkeztek infravörös turbózással



|

Hogy mégis mit keres az IR-technológia egy RAM modulon? A HyperX szerint nagyon is sokat. A többi új kiegészítő is ígéretesre sikerült.

Hirdetés

A Kingston csúcskategóriás, főleg játékosoknak szánt komponenseire szakosodott divíziója, a HyperX új memóriamodulokat mutatott be Las Vegasban. A CES-en bemutatott DDR4 RGB modulok nevében az RGB természetesen azt jelenti, hogy a komponensek karácsonyfaizzó módjára csillámosítják a végletekig a gépház belsejét, de ilyesmit láttunk már eddig is. Az igazi újdonság csak most jön.

Hirdetés

A HyperX mindegyik modulba IR kommunikációs csatornákat épített be, így több modul LED-világítását is képes összehangolni a kivételes szín- és mintamegjelenítéshez. A közvetlenül az alaplapról táplált, jelenleg szabadalmaztatás alatt álló technológia gazdagabb vizuális élményt kínál az RGB memóriák esetében a játékok futtatásához, a PC tuningoláshoz (overclocking), és a saját építésű rendszerekhez.

Az IR-szinkronizált RGB világításvezérlés mellett az új HyperX modulok többféle világítási profilt is támogatnak, ha kompatibilis RGB vezérlőszoftvert futtató alaplapokhoz csatlakoztatják őket. Ennek érdekében a vállalat alaplapgyártó partnereivel közösen teszteli a DDR4-es Predator RGB memóriát, és minősíti azt a különböző vezérlőszoftverekre (pl.: ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion és MSI Mystic Light Sync). Ezen túlmenően, a számítógépház‑szállítók (pl. az In-Win) is külön funkciók beépítésével támogatják az RGB világítást és vezérlést. Az új memóriákat a második negyedévben kezdi szállítani a gyártó.

Füles, egér, billentyűzet - jön még más is

Természetesen nem csak az IR-RGB memóriákkal rukkolt elő a HyperX, az újdonságok között akadnak még kifejezetten érdekes darabok.

A HyperX Cloud Flight egy olyan vezetéknélküli gamer headset, amely egyrészt az első a gyártónál ebben a kategóriában, másrészt akár 30 órás üzemidő is elérhető egy feltöltéssel (persze ehhez a LED-eket ki kell kapcsolni, és a hangerő sincs a maximumon, de ettől ez még tényleg erős felütés).

Beviteli perifériák között ott figyel az Alloy Elite RGB billentyűzet, amely az NGenuity szoftverrel teljesen vagy részleteiben is testre szabható. A Pulsefire Surge pedig egy gamer egér, szintén az első RGB modell a gyártónál, amelyet dinamikus, 360 fokos RGB világítási effektekkel turbózhatunk fel. Az egér Pixart 3389 érzékelője maximum 16 000 DPI-t támogat.

A gyártó egyébként erősen ráment a hagyományos és esport-csapatokkal ápolt kapcsolataira, legutóbb a Dallas Mavericksszel és NBA2K csapatával, a Mavs Gaminggel lépett együttműködésre. További támogatott NBA személyiségek és e-sport csapatok: Philadelphia 76ers és e-sport csapat, Team Dignitas, Gordon Hayward (Boston Celtic), De'Aaron Fox (Sacramento Kings), Rick Fox, az Echo Fox eSports csapat tulajdonosa, valamint Jonas Jerebko, a Utah Jazz játékosa és a Detroit Renegades tulajdonosa. A hyperxgaming.com oldalon az összes támogatott eseményt feltüntetik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.