Hirdetés

Nintendo Switch Windows 10-zel? Itt az Alienware Concept UFO



|

Egyelőre csak koncepcióról van szó, de sokaknak telitalálat lenne ez a Nintendo Switch-re hasonlító, Windows 10-es PC.

Hirdetés

A CES-en sok szokatlan kütyü is megfordul. Az egyiket a Dell, konkrétabban az Alienware mutatta be: úgy hívják a kompakt kis kütyüt, hogy Concept UFO. Egyelőre sajnos csak koncepció, pedig telitalálat lenne bárkinek, aki Nintendo Switchre vágyik Windows 10-támogatással. 

Hirdetés

Itt ugyanis alapvetően egy Switch-szerű, moduláris eszközről van szó, ami azonban PC-s komponensekből áll össze. Sajnos a specifikációkról nem sok minden derült ki, annyit tudni, hogy tizedik-generációs Intel chipet és 8 hüvelykes, 1200p-s kijelzőt álmodtak meg a tervezők. 

Bár erőmű nem lesz a kéziszámítógépből, egyértelműen játékra találták ki. Mindkét oldalra kontrollerek kerültek, ezek mágnesesen csatlakoznak. A töltést és a perifériák kezelését USB-C portok segítik. Mi a rossz hír? Az Alienware ebben a formában nem tervezi piacra dobni a Concept UFO-t. Valószínűleg vannak gondok az üzemidővel, a vételárral, és a Nintendo jogászcsapata sem biztos, hogy örülne a terméknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.