Hirdetés

360 Hz-es, G-Sync-képes kijelzőt villantott az ASUS és az NVIDIA



|

A CES-en mutatták meg a ROG Swift 360-at, ami a világ első 360 Hz-es, G-Sync-képes monitora.

Hirdetés

Meghökkentő újdonsággal nyitotta a CES-es műsorát az NVIDIA: itt a világ első 360 Hz-es, G-Sync-képes kijelzője, amelynek a megalkotásában az ASUS segített. A ROG Swift 360Hz természetesen elsősorban e-sportolóknak lett kitalálva. A 360 Hz-es képfrissítés extrém alacsony késleltetést is jelent, és minden eddiginél nagyobb pontosságot garantál, a maradék akadozást pedig a G-Sync száműzi. 

Hirdetés

Árat és megjelenési dátumot még nem tudni, de az biztos, hogy 24,5"-es méretre és natív 1080p-s felbontásra számíthatunk, valamint tükröződésmentes TN panelt használ, melyet az AUO gyárt. Csatlakozók tekintetében 1 Displayport 1.4 és egy HDMI 2.0 áll majd rendelkezésre. A CS:GO ötszörös bajnoka, Jonathan "n0thing" Gilbert szerint pozitívan hat a versenyképességre a gyors mozgású FPS-ekben. 

Az NVIDIA demókkal igyekszik meggyőzni a CES-en a közönséget arról, hogy ez a képfrissítés tényleg jó a játékosoknak, és mindez azért is fontos, mert az e-sport-szegmens elképesztő tempóban nő, csak 2019-ban 211 millió dollárnyi díjazást osztottak ki, és több mint 450 millióan nézték online a versenyeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.