Hirdetés

Látványos és moduláris a Tomahawk, a Razer első asztali gamer-PC-je



|

Cserélhető Intel NUC Element kártyát használ a Tomahawk asztali gamergép, amit a CES-re is elvitt a Razer.

Hirdetés

A Razer az Intellel közösen mutatott be egy új asztali PC-t, ami az új NUC 9-es dizájnra épített. Ez lett a Tomahawk, ami elsőre ugyan nem tűnik bivalyerős PC-nek, valójában mégis az. Hogyan lehet ilyen kicsi az egész összeállítás egy Core i9-es CPU-val és egy GeForce RTX 2080 grafikával? 

Hirdetés

Az Intel új NUC 9 Extreme Compute Element kártyája található meg a házban. Ez egy PCIe foglalatba illeszthető, a másikba kerül a normál dedikált videokártya. Az SSD és a RAM bármikor fejleszthető, és bár maga a processzor külön nem igazán cserélhető, a modul elvileg igen.

A Razer pedig külön árusítja majd a Tomahawk N1 házát, így a haladók maguk is összerakhatnak egy-egy kompakt, de erős PC-t. A tippek szerint azonban egyelőre csak a NUC9ECM modul építhető be, mini-ITX-es alaplap nem fér a gépházba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.