Hirdetés

Coffee Lake-re vált az MSI Vortex G25 gamergépe



|

Z370-es alaplapot és nyolcadik-generációs Intel CPU-t kínál az új kompakt asztali PC.

Hirdetés

Az MSI frissítette az SFF jellegű kompakt gamergépét, a Vortex G25 asztali PC-t. Az új modell már az Intel Core i7-8700-as Coffee Lake processzorával vihető. 

Hirdetés

Az új Vortex G25 természetesen az Intel 6-magos, 12-szálas processzorát egy Z370-as lapkakészletre építő alaplappal használja. A nyolcadik-generációs Core CPU-k között ez a második legerősebb modell, és az MSI szerint 40 százalékos teljesítménynövekedést garantál. 

A PC igen kompakt, elvégre csupán 279 x 43 x 331 milliméteres, továbbá 2,5 kilogrammos. Ezzel egy laptop méreteivel vetekszik, de kijelző és billentyűzet helyett komolyabb hűtést kínál. Belül GeForce GTX 1070 (8 GB-os), illetve GeForce GTX 1060 (3 vagy 6 GB-os) videokártya kaphat helyet. 

A PC akár 64 GB DDR4-2400-as memóriát is befogad, illetve egy 2,5 hüvelykes és két M.2-es SSD-t. A konkrét vételárakról még nem esett szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.