Hirdetés

Új fokozatra kapcsolja az RGB LED-es őrületet a Corsair



|

34 címezhető RGB-s LED-del dolgoznak a Corsair új iCUE QL PWM hűtőventilátorai.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy már az RGB is kezd kicsit unalmas lenni. A gyártók mindegyike RGB-s fényekkel dobja fel a gamereknek szánt termékeit, de lassan a normál termékeken is megjelennek ezek a fények. Emiatt aztán egyesek számára kezdenek unalmassá, megszokottá válni. 

Hirdetés

A Corsair úgy döntött, hogy az új iCUQ QL RGB PWM hűtőventilátoraival új színt visz a mezőnybe. A 120 és 140 milliméterek hűtők egyenként 34 egyénileg címezhető RGB-s LED-del dolgoznak. 

A ventilátorok külső és belső részénél is vannak világítási zónák. A gyártó célja az volt, hogy az ilyen hűtőkkel felszerelt rendszerek minden szögből remekül nézzenek ki, és persze fényárban ússzanak. A még jobb effekt érdekében enyhén áttetszőek a lapátok. 

A Corsair azért a hűtési teljesítményt és a csendes működést sem áldozta fel. A 120 és 140 milliméteres légkavarók 41,8 és 50,2 CFM levegőt tudnak szállítani 1500 és 1250 RPM mellett, 18-26 dBA zajszinttel kísérve. Ideális esetben a fordulatszám 525 és 550 RPM-re csökken. 

A hűtők egy- és háromdarabos kiszerelésben is kaphatóak, két év garanciával, 40 000 üzemóra beígért élettartammal. A vételárak 45 és 50, valamint 140 és 120 dolláron alakulnak (a 140 milliméteresből a nagy csomagban viszont csak kettő van). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.