Hirdetés

Újabb gamerszékkel jelentkezett a Corsair



|

Természetesen a Corsair T3 RUSH gamerszék is rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkezik.

Hirdetés

A Corsair újabb termékkel bővítette a prémium gamerszékeinek kínálatát. Ez lett a T3 RUSH, amely légáteresztő huzatot kapott, a 3D-s kartámaszok pedig nagy mértékben testre szabhatóak. 

Hirdetés

Három színből lehet válogatni, a dizájnt ezúttal is a motorsportokból merítették. A hőt nem tartja meg a szék huzata, így elvileg a nonstop játék során sem érzik majd kényelmetlenül magukat a gamerek. Van nyaktámasz és gerincpárna is, mindkettőt mikroszálas huzat borítja. 

A modern gamerszék 4D-s kartámaszai minden irányba állíthatóak, a háttámla pedig akár 180 fokban is ledönthető. A gázlift 100 milliméteres emelési magasságot garantál, így mindenki megtalálja majd a kényelmes pozíciót. A 65 milliméteres görgők majdnem minden felületen simán mennek. 

A Corsair 2 év garanciát vállalat az új T3 RUSH székre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.