Hirdetés

CPU-háború a novemberi PC Worldben



|

Összecsap az Intel és az AMD legújabb kiadványunkban, amelyben megmutatjuk többek között azt is, hogy miként küldheted fogyókúrára a Windows rendszeredet.

Hirdetés

Néhány éve nem hittük volna, hogy az Intelnek bármiféle gyártási gondja lehet majd a processzorokkal. A cég azonban sikerei csúcsán kényelmesen hátradőlt, visszavett a fejlesztés üteméből, és élvezte elsőségét. Ez a rövid szünet azonban elegendő volt arra, hogy a konkurens gyártók utolérjék, és egy szempillantás alatt le is előzzék az Intelt, amely most nem győz kapkodni, hogy legalább felzárkózzon az élmezőnyhöz. Legújabb kiadványunkban ennek apropóján megvizsgáljuk az x86-os processzorok piacát, ahol az AMD nemhogy beérte az Intelt, de néhány ponton már meg is előzte. Sorra vesszük a különböző árkategóriákat és az árak alakulását is, illetve a jelenlegi platformok jövőjét, hogy eldönthesd, milyen alapokra, milyen processzorral érdemes leendő számítógéped megépítened.

 

Friss lapszámunkban ennek jegyében tesztlaborunkban bevizsgáltuk a legolcsóbb AMD-s processzort, az Athlon 200GE-t, többek között azt megnézve, hogy kevesebb mint 100 ezer forintból milyen AMD-s PC-t lehet manapság építeni. Ezzel párhuzamosan a kilencedik generációs Intel processzorokat is részletesen leteszteltük, hogy kiderüljön, az AMD fenyegetésére milyen válaszlépéssel készült a nagy rivális. Sőt, a teljes összkép érdekében a megfizethető, legjobb AMD B450 alaplapokat is a tesztpadra raktuk. Ha most tervezed egy új gép építését, érdemes beszerezned a magazinunkat, főként, hogy a lap mellé a legújabb Gépépítők kalauza kiadványunkat is ajándékba adjuk.

Az ünnepi rohamra - és akciókra - készülve ezen felül novemberi lapszámunkban termékkategóriánként összegyűjtöttük a jelenlegi legjobb vételeket, valamint azokat a paramétereket, specifikációkat amelyekre érdemes odafigyelned. S mivel várhatóan a fitnesztrackerek népszerűek lesznek idén, bekértük a gyártók jelenlegi legjobb karpereceit, hogy kiderüljön, melyik az, amelyik tényleg megéri az árát. Magazinunkból ezen felül kiderül, hogy milyen újdonságokat hozott a frissen megjelent Office 2019, melyek azok az Android játékok, amelyeket érdemes elkerülni, illetve hogyan fogható fogyókúrára a Windows 10 rendszer.

Ezúttal is számos ajándékkal lepjük meg olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az Ashampoo egykattintásos képjavító szoftverét, valamint a legújabb Gépépítők kalauza kiadványunkat.

 

További témáink részletesen:

Megfizethető AMD-s alaplapok

Belépőszintű PC-től, erős gamergépig kiváló választás a B450-es alaplap, amely elérhető áron kínál teljes Ryzen-kompatibilitást és modern szolgáltatásokat.

Veszélyes játékok

Te tudod, hogy gyermeked mit csinál a telefonján? Nem minden program jóhiszemű, van, amelyik engedélyt kér és kap a kémkedésre.

Sportolásra tervezve

Az okoskarperecek pontosan tudják, hogy mi történik a testeddel, és sok esetben kvázi személyi edzőként terelnek az egészségesebb élet felé.

Rendszerkarcsúsítás

Sehogy sem tudod felgyorsítani a Windowst? Összegyűjtöttük azokat a felesleges szolgáltatásokat, amelyek deaktiválásával plusz erőforrásokat szabadíthatsz fel.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.