Hirdetés

Mi lesz 2018-ban az esport egyik kedvencével?



|

Az esportolók egyik közkedvelt játéka a CS:GO, a taktikát és ügyességet igénylő versenyek azonban kifulladhatnak, ha az alapjátékot nem fejlesztik tovább.

Hirdetés

Senki ne lepődjön meg a PC World olvasói közül, ha mostanában kicsit több esporttal kapcsolatos cikkel találkoznak majd nálunk. Ettől a hardveres, szoftveres, tippes, tesztes anyagok száma nem lesz kevesebb, ellenben tényleg érdemes odafigyelni a virtuális sportok világára, ugyanis ez is közvetlenül hatással van a számítástechnikai iparra. Elég csak annyit megjegyezni, hogy a nemrég érkezett IDC felmérés szerint hat év lejtmenet után újra óvatos növekedésbe fordult a PC-piac, mégpedig nagyban a PC-s játékosok közösségének köszönhetően.

Hirdetés

Most egy olyan cikket ajánlunk az Esport1.hu-ról, amelyben az esport egyik legrégebbi címével, a CS:GO-val foglalkoznak. A Counter-Strike: Global Offensive terrorista-rendvédelmi összecsapásait világszerte milliók követik figyelemmel, és olyan óriási versenyeken szerepel ez a "sportág", ahol a hagyományos sportokhoz hasonló pénzdíjak és presztízs megszerzése a cél.

Viszont az is tény, hogy folyamatosan jönnek új trónkövetelők, mármint játékok terén: olyan új címek, amelyek próbálják átvenni a CS:GO vezető szerepét a lövöldözős elektronikus sportágak kategóriájában. Ugyan a fejlesztők szintén igyekeznek időről időre javítani, frissíteni a játékon és új pályákat, változatos funkciókat beépíteni, de most egyre többek szerint kicsit inog a CS:GO trónja. Az Esport1.hu szakértője, orobeRto viszont szépen összefoglalta, miben kellene változnia a patinás játéknak idén ahhoz, hogy továbbra is az esport FPS-ágának húzóneve maradjon. A teljes cikkhez ide tessék egy méreteset kattintani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.