Hirdetés

Csak 6 darab készül a GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG kártyából



|

Limitált kiadású modell lett a Colorful gyártásában készülő GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG grafikus vezérlő.

Hirdetés

A Colorful bemutatta a legújabb videokártyáját, a limitált kiadású GeForce RTX 3090 iGame Vulcan RNG-t. Mindössze 6 darab készül belőle, ebből ötöt pedig az RNG e-sport-csapatnak adnak oda. Az utolsó darabot pedig kisorsolják a közösségi médiában. 

A kártya egyébként ugyanazt a dizájnt kapta, mint az eredeti iGame Vulvan, de eltérő színekkel készítik, hogy azért különbözzön elődjétől. 

Hirdetés

A szürke és szaténarany átmenetes dizájn igen feltűnő, ráadásul világítással egészül ki a látvány érdekében. Még a hátlap is különleges dizájnt kapott, RGB-s fényekkel. Persze feliratok is vannak az RNG csapatról és annak tagjairól. 

A konkrét specifikációkat nem hozták nyilvánosságra, de az eredeti modell 1395 és 1785 MHz-es órajeleket kínál, 24 GB GDDR6X memóriával. Három DisplayPort és egy HDMI kimenet van a kártyán, van külön gomb a dual-BIOS-hoz, és még egy kicsi, forgatható kijelző is akad a kártyán. 

A 6 kártya jelenleg gyártás alatt van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.