Hirdetés

Csak az ASUS gamerlaptopjaiban lesznek ilyen nagyszerű kijelzők



|

Az AU Optronics egy darabig kizárólag ASUS termékekhez szállítja a 144 Hz-es, 3 ms-os, vékony kerettel ellátott képernyőit.

Hirdetés

Az ASUS közelgő ROG GL504 Scar II, Hero II és Zephyrus GM501-es gamerlaptopjaiban van egy közös dolog. Mindegyikbe vékony kerettel rendelkező, 144 Hz-es, 3 ms-os kijelző kerül. 

Hirdetés

A hírek szerint az ASUS együttműködik az AU Optronics embereivel, így az új paneleket egyelőre kizárólag ASUS gamerlaptopokba gyártják. 

Ami azt illeti, a panelek kutatás-fejlesztési költségeinek egy részét is az ASUS állta, ennek köszönhetően exkluzív módon használhatja ezeket a különleges képernyőket, legalább egy éven keresztül. A riválisai, mint a Gigabyte és az MSI, kénytelenek kivárni, vagy más beszerzési forrás után nézni. 

Természetesen alternatíva akad, hiszen ott a BOE Display, az LG, a Samsung vagy a Sharp. Sajnos az AU Optronics 144 Hz-es, 3 ms-os paneljére egyik riválisnak sincs még válasza. 

Az ASUS megoldásaira a legközelebbi alternatívát az MSI GS65 és a Gigabyte Aero 15X jelentik, 144 Hz-es panellel, 7 ms-os válaszidővel. Az MSI GS63VR képernyőjének 3 ms a válaszideje, de a frissítési rátája csak 120 Hz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.