Hirdetés

Csak úgy kapkodnak a Gigabyte AORUS Gaming GeForce RTX 30-as kártyáiért



|

Bemutatta AORUS Gaming GeForce RTX 30-as grafikus vezérelőit a Gigabyte, a jelentések szerint pár perc alatt mindet el is vitték.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta az AORUS márkanevével fémjelzett, hardcore játékosoknak szánt grafikus vezérlőit, amelyek az NVIDIA Ampere architektúrájára épülnek. A négy új kártya az AORUS GeForce RTX 3090 XTREME 24G, AORUS GeForce RTX 3090 MASTER 24G, AORUS GeForce RTX 3080 XTREME 10G és AORUS GeForce RTX 3080 MASTER 10G neveket viseli, és mindegyikbe gyárilag túlhajtott GPU-t építettek MAX-Covered hűtési technológiával és beépített LCD-monitorral (ez utóbbin nem csak státuszadatok, de egyedi GIF-ek és üzenetek is megjelenhetnek). Persze RGB Fusion 2.0 fények is vannak. 

Hirdetés

A MAX-Covered hűtés két darab 115 mm-es és 1 darab 100 mm-es egyedi ventilátort használ különleges konfigurációban és lapátokkal, az előző generációhoz képest a hűtőbordáról kétszer hatékonyabban vezetik el a hőt. Ebben gőzkamra és 7 hőcső is segít a Screen technológia és a megnyújtott lamellák mellett. 

A Gigabyte szerint ezek az egyetlen videokártyák, amelyek 6 videokimenetet kínálnak: 3 HDMI-t és 3 DisplayPortot, így adapterek nélkül is 3-3 monitort lehet a gépre kapcsolni. A kártyákon Dual BIOS váltógomb is van a csendesebb hűtés eléréséhez, magukra a termékekre pedig egy 30 napon belüli regisztráció után 4 év garancia jár. A Gigabyte egyébként már piacra is dobta ezeket a kártyákat, de nem túl meglepő módon perceken belül mindet elkapkodták

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.