Hirdetés

CS:GO-ra szabták a Hisense Hardcore Gaming Monitort



|

Hajlított panellel és 240 Hz-es képfrissítéssel támad a Hisense Hardcore Gaming Monitor.

Hirdetés

A Hisense a kínai Universal Display Expón mutatta be a legújabb gamermonitorát, amelyet stílusosan csak Hardcore Gaming Monitornak hív. Ez hajlított panelt kapott, magas, 240 Hz-es képfrissítést kínál, szupergyors, 1 ms-os válaszidővel. 2K-s felbontás és 1000R hajlítás jellemzi a játékosoknak kitalált képernyőt, amelyet kifejezetten a Counter-Strike: Global Offensive kedvelőinek szánnak. 

Hirdetés

A teljes specifikációs listát egyébként még nem tette közzé a Hisense, emellett pedig a vételárra és a megjelenési dátumra is várni kell. A monitort egyébként egy kínai, országos CS:GO verseny hivatalos kijelzőjévé is választották. 

A Hisense persze folyamatosan mutat be újdonságokat, a mostani kiállításon ott volt például a 100 hüvelykes Hisense 100L9, ami az első 8K-s lézertévé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.