Hirdetés

Cyberpunk dizájnt hozott az új Gigabyte GeForce RTX 3080



|

Nem mindennapi külsőt kapott a vízhűtéses Aorus GeForce RTX 3080 Xtreme Waterforce WB 10G.

Hirdetés

Kicsit sem hétköznapi külsővel debütált, a cyberpunk stílust közvetítve a Gigabyte legújabb grafikus vezérlője, a vízhűtéses Aorus GeForce RTX 3080 Xtreme Waterforce WB 10G.

A gyári tuning 8 százalékos, így a boost melletti órajel 1845 MHz. A gyártó még jobb hőleadást ígér a hűtési rendszernek köszönhetően, csatlakozókból pedig három DisplayPort 1.4a, két HDMI 2.1 és egy HDMI 2.0 áll rendelkezésre.

A 4K-s képernyők 120 Hz-en működhetnek a segítségével, de a 8K@60Hz is támogatott. 

Hirdetés

Bár vízhűtéses megoldások egyébként is kaphatóak az erősebb Ampere-alapú kártyákhoz, vannak előnyei, ha valaki gyárilag vízhűtéses megoldást választ. Időt és energiát spórol egy ilyen verzió, a garancia kérdéséről nem is beszélve. 

Az új Aorus márkájú kártyáról az RGB-s LED-ek sem hiányoznak persze, a szivárgást érzékeli a rendszer, és villogó fények figyelmeztetnek, ha rosszul telepítjük a kártyát.

A vezérlőre 4 év garancia jár, az áráról még nincs hír, de úgy 850 dollár környékére saccolják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.