Hirdetés

DDR4-es tuningrekordot döntött az MSI



|

5902 MHz-en dübörögtek a HyperX Predator memóriák, egy MPG Z390I GAMING EDGE AC alaplapban.

Hirdetés

Az MSI bejelentette, hogy a saját, házon belül dolgozó tuningmestere, Kovan Yang világrekordot ért el a DDR4-es memóriák túlhajtása kapcsán. A rekordot egy pár HyperX Predator DDR4-es memóriával sikerült összehozni, amiket az MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC alaplapjában használtak. 

Hirdetés

Természetesen a bravúrhoz azért kellett némi folyékony nitrogén is, anélkül nem lett volna elérhető ez a magas órajel. 

Szintén hozzátartozik a rekorddöntéshez, hogy némi kompromisszumot igényelt. A használt Intel Core i9-9900K processzor mindössze egy pár aktív magot használt, a DDR4-es memória pedig egycsatornás módban működött, 8 GB-os modullal, és csak 31-63-63-63-2-es időzítésekkel. 

Egy normál gépben ez így nem lenne használható, de természetesen az extrém tuningnak nem is ez a lényege. Ilyenkor inkább azt akarják megmutatni, hogy a felhasznált alkatrészek mennyire minőségiek és stabilak, illetve, hogy a határaikat feszegetve is jól működnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.