Hirdetés

Dobj el mindent, itt a gamereknek szánt kézmasszírozó gép



|

Az eszköz, amiről fogalmad sem volt, hogy szükséged van rá, de talán tényleg hasznos lehet.

Hirdetés

A gamer termékekben jártas olvasóinknak valószínűleg nem cseng ismeretlenül a japán Bauhutte neve, akik a játékosoknak szánt asztalok és székek mellett már matraccal, lábmelegítővel és overállal is meglepték a világot.  

Az év vége előtti utolsó pillanatokban pedig egy újabb termékkel rukkolt elő a cég, amin első hallásra ugyan sokan felhúzhatják a szemöldöküket, de könnyen lehet, hogy nem is akkora bolondság.

Hirdetés

Ez nem más, mint a gamer kézmasszírozó, amit az egyszerűség jegyében simán csak Hand Massager néven forgalmaznak. A masina kétféle üzemmódban használható: az egyikben csak az ujjakat, a másodikban az egész kezet veszi… kezelésbe. A masszázs keménysége három fokozatban állítható, ráadásként pedig beépített melegítést is kapunk, melyet a Bauhutte a játék előtti bemelegítéshez is ajánl.

A Hand Massager egyelőre csak japánban kapható, jenből átszámítva kb. nettó 50 ezer forintért, a gyártónak viszont angol nyelvű weboldala is van, így egy későbbi nemzetközi rajt sincs teljesen kizárva.

Azt pedig nem feltétlenül kell kinevetni, aki ilyesmire költ, hiszen az elhúzódó játékmaratonok nem csak a derekat, a nyakat vagy a szemet viselhetik meg, de a sokszor órákon át görcsös pozícióban tartott kezeket is.

Ha viszont olcsóbban és hatékonyabban szeretnél gondoskodni az egészségedről, a YouTube-on már számos oktatóvideót találni e-sportolóknak és egyszerű gamereknek szánt kéztornákkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.