Hirdetés

Driver Booster 6 PRO – 3 milliós driverkészlettel



|

Az eddigieknél is nagyobb driver adatbázis, egyszerűen aktiválható játékmód és új Game Ready driver-adatbázis került a szoftverbe. A programot a PC World magazin februári vásárlói 6 hónapig ingyen használhatják.

Hirdetés

Rövid idő alatt hatalmasra nőtt az Driver Booster adatbázisa, hiszen míg két évvel ezelőtt "csupán" 1 millió egyedi illesztőprogramot kezelt, mára ez a szám 3 millióra nőtt, azaz jó eséllyel a te géped komponensei is megtalálhatók a listában. A növekedés dinamikusnak mondható, az elmúlt években mindig 1 millió elemmel bővült a lista, amelynek értékét növeli hogy minden driver WHQL minősítést kapott, azaz nem innen-onnan összeszedett illesztőprogramokról van szó.

Ezzel párhuzamosan az új verzió mögötti adatbázisokat is újrastrukturálták így a frissítés sebessége is érezhetően javult, az újonnan bevezetett Game Ready adatbázisban pedig nem csak drivereket találhatsz, hanem különféle játékokhoz szükséges szoftveres keretrendszereket is, amelyeket így egy programon belül naprakészen tarthatsz.

Hirdetés

Egy külön, rakétát formáló ikon alá pedig beraktak két optimalizáló modult, az egyik egy egykattintásos rendszertakarító, a másik pedig egy játékgyorsító modul, amely ugyan minimálisan hatással tud lenni a gép teljesítményére, ám csak e komponens miatt nem érdemes a Driver Boostert telepíteni, hiszen amennyi előnyt ad, azt a jelenlétével azonnal el is veszi.

A driverfrissítésért véleményünk szerint önmagában érdemes felrakni, pláne, hogy azt nem bonyolították túl, a művelethez elég a [Frissítés] gombra - ha mindent azonnal felújítanál, akkor pedig a [Frissítés most] gombra - kattintani, és azonnal végrehajtja a program a teljes folyamatot, azaz letölti a drivert, rendszer visszaállítási pontot készít, majd telepíti a drivert. A magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftverbe e mellett néhány karbantartó eszközt is integráltak a harmadik fül alá, illetve egy úgynevezett műveletközpont is negyedik, utóbbi viszont gyakorlatilag csak szoftverhirdetéseket jelenít meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.