Hirdetés

Ebbe az ASUS laptopba akár három SSD is befér



|

Az ASUS ROG Strix G17 G712LWS nem egy átlagos gamerlaptop: többek között három SSD-t is bele lehet szerelni.

Hirdetés

Az ASUS ROG Strix G17 G712LWS már kapható a boltokban, és egy több szempontból is érdekes, csúcskategóriás, 17,3 hüvelykes gamerlaptopnak számít. A prémium jellegét nem a ház anyaga kölcsönzi, az ugyanis műanyag, de jutott rá LED-szalag, aminek a fénye testreszabható, a billentyűzet RGB-s háttérvilágításával párhuzamosan. A laptop különlegessége belül keresendő, méretéből adódóan ugyanis igen erős hardverek férnek bele. 

Hirdetés

A notebookot egy Intel Core i7-10750H processzor, GeForce RTX 2070 Super grafikus vezérlő párosa hajtja, így minden modern játék zökkenőmentesen fut a full HD-s, matt képernyőn. Az IPS-panel 144 Hz-es képfrissítéssel dolgozik. A 16 GB RAM akár 32 GB-ig bővíthető. 

Az igazi különlegességet azonban az jelenti ebben a laptopban, hogy a szokásosnál több adattároló, konkrétan SSD fér bele. Gyárilag egy 1 TB-os M.2 NVMe SSD jár hozzá, de szükség szerint még további kettő M.2-es SSD-vel bővíthető a rendszer, és még a RAID 0 konfiguráció is támogatott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.