Hirdetés

Egy GeForce GTX 1080 Ti-t is elnyel az ASUS külső grafikus dokkolója



|

Külső videokártya? 330 dollárért szinte bármilyen elfér az ASUS XG Station Pro dokkolójában.

Hirdetés

Az ASUS CES-es újdonságai közé tartozik egy olyan új külső grafikus dokkoló, ami Thunderbolt 3 porton keresztül lehetővé teszi, hogy igény szerint csatlakoztassunk asztali videokártyát egy PC-hez. 

Hirdetés

Ennek hála gyakorlatilag bármilyen laptop gamergéppé alakítható, feltéve, hogy van rajta Thunderbolt 3 port. Alternatívaként egy NUC-méretű PC is felokosítható. 

Az új dokk neve XG Station Pro, és az idei első negyedévtől lesz kapható, 329 dollárért. Alumínium házat kapott, két darab 120 milliméteres ventilátorral és 330 wattos tápegységgel. 

Van benne elég hely egy 2,5 slotos PCI Express grafikus vezérlőnek, és az ASUS szerint akár a GeForce GTX 1080 Ti is elfér benne, vagy a legújabb Vega videokártyák. 

Természetesen a laptop mellé nem fér be a hátizsákba, hiszen nagyobb, mint némelyik kompakt asztali PC. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.