Hirdetés

Egy rakás új konzolos kiegészítőt jelentett be a Razer



|

Pénztárcabarát headset, sok színben elérhető kontrollertöltő és egy fehér xboxos kollekció is szerepel a Razer nemrég bejelentett új gamer cuccai között.

Hirdetés

Néhány extravagáns projekt kapcsán írtunk manapság a gamer perifériáiról elhíresült Razerről, környezetvédő projektjük mellett a mobilos gamereknek szánt ujjvédőket is mutatott be a szingapúri-amerikai cég. Ezeket ma viszont néhány, számukra megszokottabbnak számító új termék leleplezése követte, amikkel az újgenerációs konzolokra váltó gamereket célozzák meg.

Elsőként kezdjük a Razer Kaira X headsettel, ami PlayStation és Xbox kiadásban is kapható. Az árát és a teljesítményét tekintve a Kaira X egy belépőszintű mikrofonos fejhallgató, ami teljesen sima, 3,5 mm-es jack csatlakozóval kapcsolódhat a játékra használható eszközök széles tárházához, de a színükből és az elnevezésükből látszik, hogy elsősorban a PlayStation 5-höz és az Xbox Series X-hez találták ki őket.

Hirdetés

Dizájntól függetlenül mindegyik Kaira X a Razer 50 mm-es átmérőjű Triforce hangsugárzóit, memóriahabos fülpárnákat és a Hyperclear névre hallgató kardioid mikrofont kapták meg.

A Razer többi újdonsága elsősorban az xboxos gamereknek szól, bejelentettek például egy sorozat új kontrollertöltőt ami az új, a Series X|S-hez fejlesztett modellt is támogatja a One és a One Elite gamepadek mellett. Ezek a funkciójuk mellett a stílusérzékünkre szeretnének elsősorban hatni, egyik fő előnye ugyanis az új töltőknek, hogy a Microsoft kontrollerei közül hat színváltozathoz, a Carbon Black és a Robot White mellett a Shock Blue, a Pusle Red, az Electric Volt és az Aqua Shift árnyalataihoz is tökéletesen illeszkednek. Ami pedig a teljesítményt illeti, az új állvány egy teljesen lemerült kontrollert kevesebb mint három óra alatt feltölt, emellett véd a túltöltéstől is.

Végül a Razer egy fehér kiegészítőcsomagot hozott az xboxos gamereknek, ebben a Wolverine V2 vezetékes kontrollerükből, illetve a Kaira és a Kaira Pro headsetekből található meg egy-egy, szintén a Robot White színhez illeszkedő külsejű modell. A Wolverine V2 csúszásgátló gumis markolattal, egy mecha-taktilis gombokkal ellátott D-paddal és egy harmadik, programozható homlokgombbal különbözteti meg magát a normál kontrollerektől. A Kaira a Razer vezeték nélküli konzolos headsetje, ami alkatrészek tekintetében ugyanazt tudja, mint a fent említett Kaira X, csak elhagyta a kábeleket, a Kaira Pro pedig Bluetooth-kapcsolatot, lecsatolható mikrofont és Chroma megvilágítást nyújt a normál változathoz képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.