Hirdetés

Egy teljesen új hardveren dolgozhat a Sony, ami nem a PlayStation 5 Pro



|

Egy izgalmas pletyka röppent fel a japánok terveiről.

Hirdetés

A Sony lendületesen bővíti a PlayStation-termékek körét, hiszen év eleje óta nemcsak a DualSense Edge prémium kontrollert dobta piacra, hanem a PlayStation 5 konzolhoz készült PS VR2 headsetet is, amely új generációs VR-élményt kínál a konzolos játékosoknak, méghozzá nem is rossz kivitelezésben.

Ez azonban csak a kezdet lehet, ha ugyanis hihetünk a pletykáknak, a japánok egy új, lecsatolható lemezmeghajtóval érkező PS5-ön, illetve egy PlayStation márkájú vezeték nélküli fülesen és fejhallgatón is dolgozhatnak, miközben nem szűnnek a találgatások a kilencedik generációs konzol izmosabb kiadásáról, a PS5 Próról sem.

Hirdetés

A játékipar egyik veterán szivárogtatója, Tom Henderson pedig most tovább emelte a tétet, amikor egy YouTube-videóban arról beszélt, hogy a Sonynál egy olyan termék is előkészítés alatt áll, amiről eddig sehol sem számoltak be, és még a PlayStation Pro előtt be fog futni. A félreértések elkerülése végett pedig később egy Twitter-posztban is megismételte, hogy egy teljesen új hardverről van szó, amely még nem szerepelt a pletykákban.

Ezzel persze csak még inkább beindult a találgatás, a fórumokat elnézve pedig a legtöbben egy új hordozható konzol érkezésére tippelnek. Ez egyrészt logikus iránynak tűnhet, hiszen a Logitechtől a Razeren át az ASUS-ig mostanság sokan megirigyelték a Nintendo Switch és a Steam Deck sikerét, másrészt viszont a Sony legutóbbi próbálkozása, a PlayStation Vita bukásként lett elkönyvelve, ami elveheti a japánok kedvét az újabb handheld-offenzívától.

Akárhogy is legyen, valószínűleg Henderson lesz az, aki többet is elárul majd az állítólagos újdonságról, a Sony legközelebbi hivatalos bejelentéseit pedig a PlayStation nagyszabású nyári eseményére időzíthetik, amely a legfrissebb pletyka szerint június 8-án kerülhet sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.