Hirdetés

Egy youtuber működő konzollá alakított át egy NES-kazettát, videón láthatjuk a folyamatot



|

A James Channel tulajdonosa többek között egy mini körfűrészt is használt a bütyköléshez.

Hirdetés

Nem mindennapi fúziónak lehetnek tanúi azok, akik megnézik a James Channel egyik legutóbbi videóját: a csatornát üzemeltető youtuber ugyanis egy NES Open Tournament Gold másolatot átalakított egy teljesen működő NES-konzollá, amely képessé vált más kazik lejátszására is. 

Az elszántság, a leleményesség, néhány szerszám, valamint egy mini körfűrész segítségével Jamesnek sikerült szétszednie az eredeti terméket és egy kompakt NES-hamisítványt, és azok belsejét felhasználva létrehozta Frankenstein nintendós szörnyét, amely nem szép, de funkcionál. 

Hirdetés

Az alábbi videóban végig lehet kísérni az építési folyamatot, ebben James megmutatja, hogy miket használt fel a végeredmény elérése érdekében. Minden a Nintendo Entertainment System egyik nagy kazettájával kezdődött, amelynek borítása alatt többnyire légüres tér rejtőzik, ez pedig tökéletes alapot adott. Hogy teljes legyen az őrület, az elkészült NES-tákolmány nemcsak önmagában működik és képes más kazikat futtatni, de még akkor sem esik kétségbe, ha egy valódi NES-konzolba illesztik. Íme: 

James többek között elárulja, hogy Micro USB-t használt a tápellátáshoz és egy 3,5 mm-es kábelt az A/V kimenethez, hogy spóroljon a hellyel. Megmaradtak az eredeti vezérlőportok is, minek köszönhetően nagyjából a kontrollertámogatás is tökéletes. Ti kipróbálnátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.