Hirdetés

Egyelőre nem vehetsz Vega videokártyát



|

A Radeon RX Vega grafikus vezérlő valóban bemutatkozik a Computexen, de még nem lesz kapható.

Hirdetés

Raja Koduri, az AMD Radeon Technologies Group vezetője nemrég a Redditen válaszolt a feltett kérdésekre. Megerősítette, hogy a fogyasztóknak szánt Vega videokártya, a Radeon RX Vega valóban bemutatkozik a 2017-es Computexen, ugyanakkor a rendezvény után nem lesz még kapható. 

Hirdetés

Az AMD tisztában van vele, hogy sokan szeretnék már megkaparintani a Radeon RX Vegát, ezért nagyon keményen dolgoznak rajta, hogy olyan grafikus vezérlőt adjanak a rajongóiknak, amelyre büszkék lehetnek. 

Az első Vega 10-alapú kártya egyébként a Radeon RX Vega Frontier Edition lesz, 8 GB HBM2 memóriával, 480 GB per másodperces memória-sávszélességgel. 

Ennél azonban lesz gyorsabb Vega is, jobban optimalizálva a játékokhoz. 

Ezzel kapcsolatban Koduri külön kitért rá, hogy a Vega Frontier Edition bár használható játékra is, igazából professzionális felhasználásra szánják, és annak megfelelően is árazzák. Aki játszani szeretne AMD hardverrel, annak még várnia kell az olcsóbb és játékra optimalizált Radeon RX Vegára. Koduri szerint megéri. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.