Hirdetés

Egyre több RAM-mal használhatsz Ryzen processzort



|

Az AMD bővítette a Ryzen processzorokhoz készült kompatibilitási listát, így még több DDR4-es RAM támogatott hivatalosan is.

Hirdetés

Az AMD közzétett egy frissített kompatibilitási listát, amelyben azoknak a DDR4-es memóriacsomagoknak a neve olvasható, amelyek zökkenőmentesen használhatóak együtt a gyártó Ryzen processzoraival. 

Hirdetés

Miközben igazából bármelyik DDR4-es RAM-mal működnek az AM4-es foglalatú alaplapok, sajnos csak keveset tesztelt le az AMD, és csak kevés megbízható olyan sebességeken, mint 3200, 2933, 2667 vagy 2400 MHz. 

Az új lista azonban már jóval több DDR4-es memória kompatibilitását jelzi, amelyeket tesztelt az AMD, és megbízhatóak a Ryzen CPU-kkal együtt is. 

Az AMD azonban azt kéri, hogy a legjobb teljesítmény érdekében mindenki keressen az alaplapjához egy olyan BIOS-frissítést, amely az AGESA 1.0.0.6-os mikrokódot tartalmazza. Ez benne kell legyen a változtatások listájában, a legújabb alaplapok pedig már eleve ezzel telepítve kerülnek forgalomba. 

A DDR4-es memória sebessége nagy hatással lehet a Ryzen-alapú PC-k teljesítményére. Az új kompatibilitási lista ide kattintva érhető el

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.