Hirdetés

Ekkor jelenhet meg az asztali gépekbe szánt RTX 3050



|

A hírek szerint korrekt teljesítményt nyújthat majd a videokártya.

Hirdetés

Habár nem lehetetlen jelenleg hozzájutni az AMD vagy az Nvidia egy-egy újabb videokártyájához, sajnos a készletek továbbra sem túl bőségesek, ezért az elérhető hardverekért gyakran igencsak borsos árat kell fizetni.

A helyzeten valószínűleg sokat javítana a chiphiány gyors megszűnése, ám erre kicsi az esély, így esetleg az hozhat enyhülést a játékosok számára, ha megjelenik egy újabb kártya.

Hirdetés

Ezért is jó hír, hogy a VideoCardz információi szerint 2022 második negyedévében kerülhet a boltok polcaira az asztali PC-kbe pakolható Nvidia GeForce RTX 3050. A 30-as széria állítólagos friss tagját házon belül PG190 SKU 70-ként emlegették, elvileg a GA106-150 GPU hajtja majd, illetve 3070 CUDA-magra van kilátás. Ezek mellé 8 GB-os GDDR6 memória társulhat.

A friss RTX 3050 így erősebb lehet, mint egy GTX 1660 Super, de lassabb egy 12 GB-os GTX 2060-nál. Fontos kiemelni, hogy ezeket az infókat egyelőre pletykaként érdemes kezelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.