Hirdetés

Elit hűtést hoz a Cooler Master MasterLiquid ML360 Sub-Zero TEC AIO



|

Új magasságokat ígér a teljesítményben az Intel Cryo Cooling technológiás Cooler Master MasterLiquid ML360 Sub-Zero TEC AIO hűtő.

Hirdetés

A Cooler Master bemutatta az első TEC AIO folyadékhűtéses megoldását, a MasterLiquid ML360 Sub-Zero TEC AIO-t. Ezt Intel Cryo Cooling technológia működteti, és elvileg lehetővé teszi, hogy új magasságokba emeljük a CPU teljesítményét, miközben a hőmérsékletek csökkennek. 

Hirdetés

A hűtő egyedi kombinációja hardvernek, szoftvernek és firmware-nek, ezek együtt gondoskodnak az elit teljesítményről. A speciális hűtőnek hála még magasabb órajeleket lehet elérni a termoelektromos hűtővel, főleg kevés magszám mellett. 

A második-generációs külön pumpa még nagyobb folyadékáramlást tesz lehetővé, illetve három SF120R ventilátor is besegít 1900 RPM-en, 59 CFM légáramot szállítva. A kondenzáció megelőzésére külön szenzorok figyelnek egy áramköri lapon, ehhez a TEC-egység, réz talp, még több szenzor társulnak a különféle értékek alapos monitorozására.

A hűtő ára 349,99 euró, és csak Intel-féle LGA1200-as foglalatot támogat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.