Hirdetés

Elite Series 2 Core - támad a Microsoft megfizethetőbb prémium kontrollere



|

Profiknak szánt olcsóbb ajánlattal bővül az Xbox kontrolleres palettája.

Hirdetés

A szivárgásoknak hála egy ideje már bizonyosnak tűnt, hogy a Microsoft egy új variánst tervez piacra dobni a 2019 ősze óta kapható Xbox Elite Wireless Controller Series 2-ből, amely egy prémium vezérlő a magasabb igényeket támasztó játékosok számára. Így aztán nem okozott túl nagy meglepetést, hogy a Microsoft nemrég hivatalosan is bemutatta az újdonságot, azt viszont már kevesen láthatták előre, hogy a kontroller nem generációváltást jelent, ehelyett a meglévő modell olcsóbb variánsaként kínál alternatívát.

A fehér-fekete színben pompázó Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core ugyanúgy hozza a 40 órás üzemidőt, az állítható feszességű karokat, a rövidebb és érzékenyebb ravasszárakat és a gumírozott markolatot, viszont 50 dollárral olcsóbb, mint a normál kiadás, azaz 130 dollárba kerül.

Hirdetés

A kompromisszum a kiegészítőkben rejlik: a Core-hoz nem jár töltőtok, de cserekar-készleteket, plusz thumbstickeket, plusz D-padet és hordtáskát sem kapunk.

Aki szeretné, az utólag is megrendelheti a hiányzó kellékeket, így viszont 60 dollárt kell fizetnie, azaz 10 dollárral többet perkál, mintha egyből a normál Elite Series 2-t választotta volna. Jó hír, hogy a Core-kiadás kötött színvilága nem marad sokáig, a redmondiak ígérete szerint ugyanis a vezérlő már az idei ünnepi szezonban bekerül az Xbox Design Labbe, ahol magunk állíthatjuk össze a kontroller megjelenését. Ez a szolgáltatás nyár óta már Magyarországról is támogatott.  

Az Xbox Elite Wireless Series 2 - Core szeptember 21-én érkezik meg a boltokba a kiválasztott piacokon, melyek közé hazánk is bekerült, mivel már éles a termék magyar nyelvű bemutatóoldala, a helyi árazás viszont cikkünk írásakor még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.