Hirdetés

Elkaszálták az Atari-játékokra építő órát



|

Közösségi finanszírozásból nőtte ki magát a Gameband okosóra, de most elkaszálták.

Hirdetés

A Gameband egy olyan okosóra lett volna, amelyre 1,6 hüvelykes érintőképernyő kerül, és alapvetően a játékokra koncentrál. A fejlesztők az Atarival együttműködve azt tervezték, hogy olyan játékokkal töltik meg a viselhető eszközt, mint az Asteroids, a breakout, a Centipede és a Pong.

Hirdetés

Sajnos másfél évvel azután, hogy 500 000 dollárt gyűjtöttek egy Kickstarter-kampány keretében a Gamebandre, a fejlesztők most elkaszálták a terméket. Az óra nem jelenik meg, és az sem világos, hogy a támogatók visszakapják-e a pénzüket. 

A csapat ugyanis azt mondja, hogy már sokkal több pénzt elköltöttek az összegyűjtöttnél a technikai akadályok leküzdésére. Éppen ezért ha nem sikerül újabb tőkét bevonni, nem valószínű, hogy lesznek visszatérítések. Egy elkaszált projekt pedig nehezen kap befektetőt. 

Az óra 320 x 320-as kijelzője alatt egyébként Qualcomm Snapdragon Wear 2100 chip lett volna, 512 MB RAM-mal, 4 GB tárhellyel, 400 mAh-s akkumulátorral, microSD-foglalattal, USB-C porttal, WiFi-vel és Bluetooth-szal. Wear OS helyett Android 6.0 futott volna rajta, egyedi appokkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.