Hirdetés

Elképesztően izmos laptop lett a Gigabyte Aorus 15



|

Kilencedik-generációs Core i7-9750H processzort és 240 Hz-es IGZO kijelzőt tartogat a legújabb Aorus gamerlaptop.

Hirdetés

A Gigabyte Aorus 15 gamerlaptopja idén érkezett meg, hogy leváltsa az Aorus X5-öt, olcsóbb mainstream megoldásként. Mivel az Intel bemutatta a kilencedik-generációs, Core H-szériás új mobilprocesszorait, az NVIDIA pedig a GeForce GTX 1660 Ti GPU-t, ezért a Gigabyte is frissít, három új modell érkezik az Aorus 15 kínálatba. 

Hirdetés

Míg a szintén új Gigabyte Aero 15 Classic akár Core i9-es processzorral és Max-Q GPU-val is vihető, addig az Aorus 15-nél a csúcsot egy Core i7-9750H processzor jelenti, de itt már teljes erőt kínáló GeForce RTX 2070 Max-P-vel. 

Mindehhez egy új, 240 Hz-es képfrissítést garantáló Sharp IGZO full HD-s panel jár. Valószínűleg ugyanez a kijelző van az Aero 15 Classic, a Razer Blade 15, a HP Omen 15 és sok más ASUS ROG gamerlaptopban is. 

A Gigabyte árakat egyelőre nem említett a frissített Aorus 15 modellekkel kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.