Hirdetés

Elkészült a világ első nem hivatalos PlayStation 5 Slim konzolja



|

Vízhűtéssel is ellátta átalakított PS5-jét egy kreatív videós.

Hirdetés

A Sony új generációs játékkonzolja, a PlayStation 5 több mint másfél éve, 2020 végén jelent meg. S bár roppant népszerű választás a játékosok körében, az azóta állandósult készlethiány jelentősen befolyásolja az elérhetőségét, így arra is hatással van, hogy, hogy mikor debütálhat átdolgozott, kevesebb helyet foglaló Slim kiadása, ahogy az az elődei, a PlayStation 3 és a PlayStastion 4 esetében történt.

A PlayStation 5 Slim hivatalos megjelenésre a legoptimistább jóslatok szerint is még legalább 2023-ig várni kell, de akár 2024-ig is elhúzódhat a dolog, ezért egy népszerű videós úgy döntött, hogy majd ő elkészíti saját verzióját

Hirdetés

A DIY Perks YouTube-csatornán rengeteg egyedi eszköz megépítését láthatjuk, kreatív megoldásokat nem éppen hétköznapi problémákra. Ami a PlayStation 5-öt illeti, a konzol eredeti, 390x260x104 mm-es méreteiből jelentősen lefaragtak, a házilag barkácsolt Slim gép mindössze 19 mm vastag lett.

A nagyobb kihívást a konzol hűtése okozta, de végül sikerült olyan megoldást találni, amivel a gép 30 fokkal hűvösebb marad játék közben, mint a kereskedelmi forgalomba kapható PS5. Sőt, mi több, még a fogyasztására sem lehet panasz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.