Hirdetés

PC World előfizetés TP-Link ajándékokkal



|

AC1200-es dual band router, 20000 mAh kapacitású vésztöltő, illetve színes, szabályozható izzó is választható a gyártó kínálatából.

Hirdetés

Idén is jó PC World előfizetőnek lenni, hiszen az év végi akciónk keretében ismét különleges szoftverekkel és termékekkel halmozzuk el minden azon új és meglévő előfizetőnket, akik 2020. január végéig 24 900 vagy 31 920 forintért egy évre előfizetnek a PC World magazinra. Előbbi esetben a 12 lapszám mellett Windows 10 Pro licencet, BitDefender éves vírusvédelmet, valamint többek között 35 százalékos Philips kedvezménykupont is adunk a szoftvercsomagunk mellett, míg a 31 920 forintos csomagba a prémium csomag tartalmán felül két garantált - egy Alfawise PME1606 okos hálózati csatlakozót, valamint egy MINISO vezetékmentes hangfalat - termék és egy választható harmadik is került.

Security Check Required

null

Akciónkhoz a TP-Link is csatlakozott, így Gold előfizetőink többek között választhatják a TP-Link Kasa Smart színes, szabályozható izzóját, amely remek kiegészítése lehet a csomagban már szereplő Alfawise csatlakozónak, ráadásul egy rendkívül energiatakarékos, átszínezhető villanykörtéről van szó, amelynek a fényereje is rugalmasan szabályozható.

A 20000 mAh kapacitású vésztöltő egy másik remek ajánlat, hiszen segítségével akár több okostelefon is ellátható napközben az éltető energiával, egy iPhone XS például akár 4,8 alkalommal is teljesen feltölthető egyetlen napon belül a Powerbankkel. Az eszköz rendelkezik 5V/2.1A gyorstöltő funkcióval is és a legfontosabb túlmelegedés elleni védelmi megoldásokat is mind megkapta.

Hirdetés

Harmadik ajánlatunk pedig egy 18 ezer forint értékű TP-Link AC1200 dual band Wi-Fi router, amely akár 867 Mbps sebességre is képes. A 4 beépített gigabites Ethernet csatlakozóval rendelkező eszközre akár 50 kliens is csatlakozhat egyszerre, így akár nagyobb otthonokba, irodákba is remek választás lehet.

Te melyiket választanád? Az előfizetői akciónkról további információt a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.