Hirdetés

Előkerült az első Intel B360-as alaplap



|

A SuperMicro C7B360-CB-M felbukkanása miatt lehet reménykedni, talán hamarabb jönnek a B360-as alaplapok.

Hirdetés

Az Intel Coffee Lake processzorok startja remekül jelzi, hogy milyen az, amikor olyan termék jelenik meg a piacon, amit még nem akart kiadni a gyártója. Nem túl sok CPU-val startolt el a széria, de nehéz találni a boltokban az új Core processzorokból, sőt az alaplapokból is. 

Hirdetés

Nagyobb gond, hogy a nyolcadik-generációs CPU-kat egyelőre kizárólag a csúcsot jelentő Z370-es alaplapok kísérik, az olcsóbb megoldásokra várnunk kell. 

Az olcsóbb B360-as lapkakészlet például csak 2018 első negyedévében jelenik meg. 

Némi bizakodásra ad azért okot, hogy a SiSoftware adatbázisában most felbukkant egy SuperMicro C7B360-CB-M alaplap - ez az első, amely már a B360-as lapkakészletre építkezik, és egyébként Micro-ATX-es. 

A pozitívabb vélemények szerint mindez arra utal, hogy a B360-as alaplapok a vártnál akár korábban is befuthatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.