Hirdetés

Előkerült az Intel Core i9-7900X tesztje



|

Jól tuningolható és erős az új processzor, de az X299 pályafutása nem kezdődik zökkenőmentesen.

Hirdetés

A Hexus.net oldalán felbukkant az Intel Core i9-7900X processzor teljes tesztje, amely több dologról is árulkodik. A processzor például 4,7 GHz-es órajelet is képes megtartani, mind a tíz magon. Ehhez elég volt 1,25 voltos feszültség, bár a Cinebench tesztjén a hőmérsékletek így majdnem elérték a 100 Celsius-fokot. 

Hirdetés

A tesztben dicsérték a processzor általános erejét és tuninglehetőségeit is, de azért nem minden teljesen felhőtlen. A fogyasztás és a teljesítmény aránya például nem igazán fejlődött, a magas vételár pedig szintén nem túl nagy pozitívum. 

A Hexus.net meglátásai szerint egyébként az X299-es alaplapok egyelőre nem állnak készen a debütálásra, emellett az idén érkező Skylake-X-et is több kérdés veszi körbe - a Kaby Lake-X-től pedig eleve nem esik majd hasra senki. 

Mindez azt mutatja, hogy nem csak az AMD-vel fordulhat elő, hogy a megjelenéskor nincsenek minden tekintetben teljesen készen az alaplapok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.