Hirdetés

Elvileg piacon a Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56



|

Elstartolt az egyedi tervezésű, "költségtakarékos" Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56.

Hirdetés

Nem is olyan régen már beszámoltunk a Sapphire közelgő videokártyájáról, amely most a várakozásoknak megfelelően megérkezett. Elvileg már a piacon is van a Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56. 

Hirdetés

A grafikus vezérlő egy egyedi tervezésű, rövidebb PCB-t vesz alapul, amire szintén egyedi hűtést rakott a gyártó. Ez utóbbi két nagy alumínium hűtőbordát kínál, amit egy pár 100 milliméteres, dupla golyóscsapágyazású ventilátor szellőztet. 

A kártya alapból 1208 MHz-es órajelen ketyeg, ami boost mellett 1512 MHz-re emelkedik. Az AMD referenciaértékei 1138 és 1474 MHz-et jelentenek. A memória sávszélessége 409,6 GB másodpercenként, miközben a Vega 10 lapka 3584 stream processzort kínál, 192 TMU-val, 64 ROP-egységgel. 

A videokártya az energiát egy pár 8-tűs csatlakozón át kapja. A kimenetek között három DisplayPort 1.4, illetve egy HDMI 2.0 található. Bár a Sapphire eredetileg a referenciaárazást akarta alapul venni (ami alacsonyabb, mint a Nitro+ szériánál), a bányászok sajnos közbeszólhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.