Hirdetés

Építs konzolt a decemberi PC Worlddel



|

Az ünnepekre hangolódva megmutatjuk, hogy miként lehet saját játékkonzolod. A lap mellé az Emsisoft éves vírusvédelmét adjuk ajándékba.

Hirdetés

Nosztalgiahullám indult el az elmúlt években, sorra jelennek meg a piacon a felújított régebbi játékgépek. Már több modell is megérkezett a hazai boltok kínálatába: a tavalyi év egyik nagy slágere az SNES felújított változata volt, amelyen a Nintendo 21 előre installált játékkal kínált szórakozást a retró szerelmeseinek. Idén pedig többek között a Sony a legelső konzoljának miniatürizált verziójával ugorhatsz fel a nosztalgiaexpresszre. Ám nem feltétlenül kell csak puszta vásárlásban gondolkodnod, egy kevés ráfordítással és egy Raspberry Pi segítségével könnyedén építhetsz egy mindenevő retró játékgépet. Decemberi számunkból kiderült, hogy ehhez mi mindenre lesz szükséged, illetve lépésről-lépésre megmutatjuk, hogy miként állíthatod be azt.

Kiadványunkban ezzel párhuzamosan megversenyeztetjük a mögöttünk hagyott év legjobb okostelefonjait. iPhone Xs Max, HTC U12+, Huawei Mate 20 Pro, LG G7 ThinQ, Samsung Galaxy S9+ és Sony Xperia XZ3 egyaránt szerepelt a tesztünkben, amelyből kiderül, hogy objektív mércével mérve melyikük az, amely 2018-ben megkoronázhatja magát. Emellett összegyűjtöttük azon kiegészítőket is, amelyekkel új szintre emelheted telefonod, tableted tudását, valamint napjaink legjobb ultrahordozható projektorait is egymásnak eresztettük. Sőt, külön kitérünk a gamer mobil készülékekre is, megnézve azt, hogy valóban van-e létjogosultságuk, vagy egyszerűen csak egy újabb marketingtrükkel állunk-e szemben.

Tesztjeink között ezen felül megmutatjuk, hogy jellemzően mennyit fogyasztanak a 10, az 5 és a modern PC-k, illetve hogy egy gépfelújítással mennyi pénzt spórolhatsz. Tippjeinkből pedig kiderül, hogy miként szabadíthatsz fel extra tárhelyet Windows és Android rendszereken, miként készíthetsz egy rendszermentő Windows kulcsot, illetve hogyan érdemes átköltözni egy régi mobilból egy újba.

Ezúttal is számos ajándékkal lepjük meg olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül egy teljes éven keresztül használható élvonalbeli vírusirtót adunk ajándékba a lap mellé, valamint a World of Tanks 1.0 magazin digitális kópiáját.

További témáink részletesen:

A legjobbak legjobbjai 2018-ban

Az idei év elsősorban a mesterséges intelligenciáról és a kameratechnológiákról szólt. Lássuk, hogy a legnagyobb okostelefongyártók mit és hogyan használtak fel ezekből a hozzávalókból.

Játékra termett mobilok

Csupán ügyes marketingfogásként tekinthetünk rájuk, vagy ennél azárt valamivel több van a kifejezetten játékosoknak szánt készülékekben? Ennek jártunk utána cikkünkben.

E-hulladék

Ki emlékszik már az első iPhone-jára? És játékkonzoljára, nyomtatójára? Olyan ütemben termelődnek az új eszközök, hogy lassan elönt minket az elektromos szemét.

Tárhelytrükkök

Eszközeid tárolókapacitása véges. Íme néhány ötlet és applikáció, amelyekkel extra gigabyte-okat szabadíthatsz fel Windows és Android rendszeren.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.