Hirdetés

Érkeznek az Acer legújabb, kifejezetten gamereknek szánt notebookjai



|

11. generációs Intel Core H processzorokkal felvértezve jön a Predator Triton 300, a Predator Helios 300 és a Nitro 5.

Hirdetés

Nemrég az Acer bejelentette Predator Triton 300, Predator Helios 300 és Nitro 5 gamer notebookjait. Az új vasakban egyrészt Intel Core H sorozatú processzorok lapulnak, valamint RTX 30 sorozatú GPU-kkal szerelték fel őket. Mindezeken felül a laptopok kijelzőin is gyúrtak egy keveset a még jobb játékélmény elérének érdekében. 

Az új processzorok lehetővé teszik az 5 GHz-ig hajtható-húzható órajel-frekvenciákat, a gyors csatlakozásról pedig a Wi-Fi 6E és Thunderbolt 4  gondoskodik. James Lin, az Acer informatikai termékek üzletágának notebookjaiért felelős vezérigazgatója azt mondta, hogy a nagyobb teljesítményű processzorok minden eddiginél jobban elősegítik készülékeink hőkezelési képességeit, illetve kifejtette, hogy a mostani remek alkalom lesz a hordozható gépekre való váltásra azoknak a gamereknek, akik eddig még nem tették le a voksukat egyetlen notebook mellett sem.

Hirdetés

A teljes fémötvözetű vázzal felszerelt, 19,9 mm-es Predator Triton 300 (PT315-53) -ban egy olyan 11. generációs Intel processzor kapott helyet, ami akár a 4,6 GHz sávszélességre is képes, GPU téren pedig NVIDIA GeForce RTX 3080 választható bele 32 GB DDR4 memória mellett. A vásárlók döntésén múlik majd, hogy 165 Hz-es QHD vagy 360 Hz-s FHD panellel szerelve csapnak le rá. Mindezért 1499 eurót kell fizetünk.

A 15 vagy 17colos Predator Helios 300 esetében  GeForce RTX 3070 választható szintén 32 GB DDR4 RAM mellett (előbbi 1699, utóbbi 1799 eurós áron érkezik), a 15,6 vagy 17,3 hüvelykes Acer Nitro 5 esetében ugyanez a helyet (ebből 999 és 1299 eurós áron érhető el a kisebb, illetve a nagyobb változat). 

Mindegyik új gamer notebook júniustól válik elérhetővé Európában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.