Hirdetés

Érkeznek a gamereknek szánt csodamonitorok



|

Felbukkantak az áruházakban az első 4K-s, 144 Hz-es, HDR- és G-Sync-képes monitorok.

Hirdetés

Az NVIDIA és a tehetősebb gamerek már nagyon várták, hogy megérkezzenek a boltokba azok a monitorok, amelyek nem csak 4K-s felbontást és 144 Hz-es képfrissítést ígérnek, hanem további meglepetésekkel is szolgálnak. 

Hirdetés

Egyre több gyártó tervez ilyet a piacra dobni, és a 3840 x 2160-as felbontás és a 144 Hz-es frissítési ráta mellett az NVIDIA G-Sync (vagy az AMD FreeSync), valamint a HDR támogatása is megoldott lesz. Mivel a DisplayPort 1.2 és a HDMI 2.0 nem rendelkezik megfelelő sávszélességgel, ezért ezekhez a monitorokhoz legalább DisplayPort 1.4-et (vagy újabbat) támogató videokártyára lesz szükség. 

A legelső modellek közé sorolandó az Acer 2018-as Predator X27 (UM.HX0EE.009) monitora, valamint az ASUS ROG Swift PG27UQ is. Mindkettő kvantumpontos IPS-panelt kínál, G-Sync-támogatással, 4K-val és 144 Hz-es frissítéssel. A maximumot csak DisplayPort 1.4-en lehet kihozni belőlük. 

Az ASUS megoldása a legolcsóbb helyen 2442 euróért bukkant fel, míg a Predator X27 18 495 dán koronáért kínálja magát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.